INDUSTRI-ELEKTRIKER

Doense
18 May 2020
Apply

ROCKWOOL i Ø. Doense søger en dygtig og engageret industri-elektriker til vores vedligeholdelses-afdeling.

Dine arbejdsopgaver vil være installations- og reparationsopgaver i forhold til vores produktionsanlæg, bl.a. fejlsøgning, reparation, vedligeholdelse og opbygning af tekniske systemer og faste installationer. Du vil også skulle deltage i større optimeringsprojekter på fabrikken.

Du bliver en del af et team på 8 medarbejdere, der sammen med den øvrige vedligeholdelsesafdeling har ansvaret for at vore produktionsanlæg altid er funktionsdygtigt. Du vil samtidig indgå i vores vagtordning.

Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal være i stand til at tage fat, når det brænder på. Ærlighed, pålidelighed og stabilitet er egenskaber, som vi lægger stor vægt på.


Vi søger
en medarbejder, der har kendskab til styring og regulering, og som samtidig har gode dansk, engelsk og matematikkundskaber.


Vi tilbyder
en spændende og afvekslende hverdag med mange udfordringer, hvor du kan være med til at sætte præg på fremtidens ROCKWOOL. Og ikke mindst tilbyder vi en flok gode kolleger, som tager godt imod dig.


Ansøgning:
Send os din ansøgning ved at søge via nedenstående apply knap.


Du er velkommen til at kontakte værkfører Jørn T. Larsen for evt. yderligere oplysninger på tlf. 46 55 94 64.


Tiltrædelse: Snarest muligt, men aftales endeligt i forbindelse med ansættelsen.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more