Teamleader Productie

Netherlands
29 July 2019
Apply

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Heb jij jouw HBO opleiding afgerond, technische affiniteit en minimaal 3 jaar werkervaring? ROCKWOOL zoekt een nieuwe collega die zich binnen de organisatie verder wil ontwikkelen en wil bouwen aan een mooie carrière!

Kernactiviteiten:

  • Coachen van individuele medewerkers op kennis, vaardigheden en competenties

en het voeren van ontwikkel-, functionerings- en  beoordelingsgesprekken;

  • Personeelsplanning, urenregistratie personeel en ziekteverzuim begeleiden;
  • Productiekwaliteit bewaken, controle en naleving op procedures (kwaliteit/kwantiteit) en bijsturen waar nodig;
  • Sparringpartner voor productieplanner en kartrekker van diverse projecten;
  • (Mede) opstellen van een visie en jaarplan voor de keten en de afdelingen;
  • Initiëren van Cost Savings voorstellen en deze implementeren;
  • Analyseren van proces technische data (bijvoorbeeld bij klachten);
  • Aansturen, beheren en initiëren van acties omtrent veiligheid, arbo, milieu en kwaliteit;
  • Aansturen van dagelijks beheer van de productiemiddelen.

Een werkdag als teamleader bij Rockwool…

Jouw werkdag krijgt in de ochtend al een vliegende start. De productie van steenwoltoepassingen gaat in de nachtelijke uurtjes gewoon door en jij kruist in de ochtend nog net de collega’s van de nachtdienst om te evalueren. Vervolgens is de machinebord ronde samen met de technische dienst en de ochtendmeeting t.b.v. het 24-uur-resultaat. Na deze meetings ben je weer up-to-date. Gedurende de dag hou jij je bezig met de aansturing en coaching van de leading hands en ondersteun je hen in de begeleiding van de medewerkers in de fabriek. Jij weet het team op een positieve manier te stimuleren en motiveren om gezamenlijk het beste resultaat neer te zetten. Naast de nodige administratieve werkzaamheden in de middag ben je bezig met diverse projecten op operationeel niveau waar je kartrekker van bent. Samen met het team draag je nieuwe innovatieve ideeën aan om de productie op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Gedurende de dag evalueer je met de productiemanager waar je een waardevolle tactische sparringpartners voor bent. Je geeft adviezen over o.a. bezetting, jaarplannen, visie, cost savings, proces technische data en ondersteunt hem om de kwaliteit van de afdeling op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Jouw werk is nooit af, maar jij houdt het hoofd koel en weet de juiste prioriteiten te stellen.  

Jouw profiel

Jij hebt als persoon een duidelijke een eigen visie, durft keuzes te maken, werpt een kritische blik op organisatie processen en draagt verbeteringen aan. Als professional krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jouw rol zelf in te vullen en beslissingen te nemen. Jij hebt sterke communicatieve vaardigheden en staat voor je medewerkers/team. Rockwool biedt jou als ambitieuze teamleader een mooie toekomst en wil je voor een langere tijd aan de organisatie binden met een mogelijke doorgroei in de toekomst naar productiemanager.

  • Afgeronde HBO opleiding;

Interesse?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jacky Timmermans (Recruiter) via +31 (0)6 25 48 61 40 of jacky.timmermans@rockwool.com. Herken jij jezelf in deze vacature en deze uitdaging, stuur je CV en motivatiebrief en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more
RockchatBETA