Bliv laborantpraktikant hos ROCKWOOL fra februar 2020 og 12 måneder frem

Denmark
11 September 2019
Apply

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Hos ROCKWOOL bliver du en del af et laboratorium, som skaber fremtiden inden for isolation, bygningspaneler og meget mere. Vi arbejder for at skabe energibesparende løsninger til hjem over hele verden, og vores produkter er i dag en del af ikoniske bygninger såsom Empire State Building i New York, Eiffeltårnet i Paris og the Olympiske stadium i London.

               Som din nye leder Susanne Dehn forklarer det:

”Hos os er det ikke hvid kittel og reagensglas – det er nærmere sikkerhedssko, blå kitler og måske handsker. Du kommer ind i et mekanisk-fysisk laboratorie, hvor vi undersøger og håndterer vores isoleringsprodukter”.

Hvem er vi

Du bliver en del af et team på 3 laboranter, 2 produktingeniører og vores chef, Susanne, som alle har deres daglige gang på hovedkontoret i Hedehusene. Her er vi netop flyttet ind i et spritnyt laboratorie, så du kommer virkelig til at arbejde med de nyeste faciliteter.  

Ud over kollegerne i Danmark arbejder du også tæt sammen med vores 3 laboranter i Polen, og da vi alle er en del af Group Research & Development-afdelingen, får du mere end 100 dygtige kolleger at lære af. Du vil primært arbejde i vores mekanisk-fysiske laboratorium, men der er også mulighed for, at du kan snuse lidt til, hvordan de arbejder i vores kemiske-, brand- og akustiske laboratorier.

Dette er rollen

Som laborantpraktikant bliver du en integreret del af holdet, og vi håber, at du har lyst til at byde ind med spørgsmål og forslag lige fra start. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver godt lært op – du bliver tilknyttet vores laborant, Pernille, som sørger for, at du kommer godt i gang.

Gennem dit forløb hos os kommer du primært til at arbejde med opgaver, som relaterer sig til vores udviklingsprojekter med mekanisk-fysisk afprøvning af produktegenskaber. Fordi vi er en del af udviklingsafdelingen, får du lov at prøve kræfter med blandt andet:  

  • Træk- og trykprøvninger
  • Måling af isoleringsevne
  • Procesmålinger  
  • Deltagelse i forsøg på vores fabrikker
  • Resultatbearbejdning og dokumentation
  • Rapportering til teamet og sparring omkring resultater

Hvad du tilbyder
Du vil passe godt ind i vores team, hvis du er nysgerrig og ikke er bange for at stille spørgsmål. I det daglige kigger vi ikke så meget på, hvilken uddannelse vi hver især har – i stedet fokuserer vi på den erfaring og de ideer, man kan byde ind med.

  • Du er ved at uddanne dig til laborant og er nu klar til din praktik.
  • Du er ivrig efter at lære og vil gerne arbejde i et mekanisk-fysisk laboratorium.
  • Du kan begå sig på både dansk og engelsk.

Hvad vi tilbyder

Som elev hos ROCKWOOL får du muligheden for at arbejde i en international virksomhed, hvor du får stor variation i dine opgaver. Du kommer blandt andet med ud til vores fabrikker i Europa, hvor vi jævnligt assisterer med blandt andet prøveudtagning.

Udover det faglige kan du blive en del af forskellige foreninger og grupper, såsom vores idrætsforening, som byder på både holdtræning og individuel træning. Er du mere til at studere udtryk og farver, kan du melde dig ind i vores kunstforening. Endelig kan du blive en del af vores sociale gruppe, som vi kalder ”Young Professional”, hvor du møder andre unge med mange forskellige baggrunde.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Pernille Tufvesson på +45 2526 5725. Du kan også læse mere om os på www.rockwoolgroup.com eller trykke her for at se videoer om vores produkter.

Send sin ansøgning med CV ved at trykke på ”apply” inden den 30. september 2019 – og gerne allerede i dag. Ansøgning og CV skal uploades i det samme felt i vores system.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more
RockchatBETA