Area Sales Manager for Jylland og Fyn

Denmark
09 September 2019
Apply

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Har du byggeteknisk flair og masser af gå på mod? Er du på udkig efter et salgsjob, hvor du kan bruge og udvikle dit talent for projektsalg og samtidig bidrage til ROCKPANEL’s vækst og succes? Så har du muligheden for at blive vores nye Area Sales Manager.

Hvem er vi?
ROCKPANEL producerer og sælger facadeplader af høj kvalitet til byggeindustrien og er kendt både hos rådgiverne og hos entreprenører. ROCKPANEL har hovedkontor i Holland, og er repræsenteret i flere lande i Europa. Det danske salgskontor er beliggende i Hedehusene og er en del af ROCKWOOL koncernen.

Dette er rollen
ROCKPANEL har ambitiøse vækstmål og søger derfor en selvstændig og målrettet kollega til at varetage salgsansvaret for Jylland/Fyn. Du er skarp og ser muligheder og løsninger og lader dig ikke begrænse af ”vi plejer”. Projektsalg er et af omdrejningspunkterne i denne stilling og ca. 60 % af din tid vil gå med dette. Dine samarbejdspartnere er arkitekter, entreprenører og forhandlere – og de har høje forventninger og store krav. Dit mål er at sikre, at ROCKPANEL’s løsninger bliver anvendt i flest mulige byggeprojekter.

Hvem er du?
Ved hjælp af dine gode kommunikationsevner og dit flair for det byggetekniske design, sælger du visioner og ideer til vores kunder. Du skal kunne tænke ’ud af boksen’, ikke være bange for at prøve nye ideer af samtidig med, at du har den nødvendige tålmodighed med projekter, der kan have en længere tidshorisont. Du er en teamplayer, der kan lide at have mange bolde i luften, både store og små og opnår dine salgsresultater ved at være en troværdig og professionel partner, som kan gi’ værdi til dine kunder. Du opleves som en altid energisk, motiveret og dedikeret samarbejdspartner, som under hele den udfordrende projekteringsfase sikrer kunden tryghed og kvalitet helt frem til slutmålet.

Derudover har du følgende kvalifikationer:

  • Teknisk velfunderet med flair og interesse for arkitektoniske løsninger, evt. en  baggrund som bygningskonstruktør eller arkitekt
  • Min. 4 -5 år erfaring med projektsalg inden for byggebranchen
  • Et godt netværk inden for bygningsarkitekter og byggebranchen generelt
  • Taler og skriver Engelsk på forretningsniveau
  • Gerne erfaring med at bruge CRM system

Interesseret?
Har du yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Business Director Thomas Juul Jensen på thomas.juul.jensen@rockpanel.com. Vi beder dig sende din ansøgning inden den 29. september via linket nedenfor.

Læs mere om Rockpanel
Se videoer om ROCKWOOL

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more
RockchatBETA