Leading Hand, Distributie Planning

Netherlands
13 October 2019
Apply

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Beschik jij over minimaal MBO-3 werk- en denkniveau en heb je aantoonbare leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving? Wacht niet langer en maak je interesse kenbaar!

Binnen Distributie Planning ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van een ploeg van circa 8 medewerkers. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en werk je mee in de ploeg als “meewerkend voorman”.

Kernactiviteiten:

 • Coachen, motiveren, stimuleren en faciliteren van het team om op een goede en efficiënte manier samen te werken en het bevorderen van een goede werksfeer;
 • Mede zorgdragen voor geïnstrueerd en vakbekwaam personeel met oog voor de vereiste kennis, vaardigheden en competenties;
 • Efficiënt, veilig en duurzaam werken volgens de ROPEX- en Rocksafe-principes;
 • Voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met daarbij optimale aandacht voor de ontwikkeling van de individuele teamleden;
 • Zorgdragen voor een optimaal productieresultaat tegen zo laag mogelijke kosten;
 • Attent zijn op (ver)storende invloeden van personele, organisatorische en technische aard en juist anticiperen op gewijzigde omstandigheden;
 • Het vervullen van een voortrekkersrol in innovatieve, technische projecten inzake diverse onderwerpen, zoals milieuzorg, kwaliteit, ARBO en het bouwen van een continue verbeterorganisatie (ROPEX, Rocksafe).

Jouw profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een daadkrachtig persoon die naast zijn taken in deze functie, de handen uit de mouwen steekt om te ondersteunen in de productie. Jij durft je directe collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden en weet daarnaast de ploeg zo te stimuleren en coachen om samen een zo optimaal mogelijk productieresultaat na te streven. Jij bent een aanpakker en je zet ongevraagd een stap extra.

 • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau (pré logistieke opleiding);
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving;
 • Bereidheid tot werken in 5 ploegendiensten;
 • Kennis/affiniteit met WMS-programma SAP;
 • Goede mondelinge/schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal (Pré Engels/Duits).

Interesse?

Herken jij jezelf in deze vacature en deze uitdaging? Stuur je CV en motivatiebrief toe naar Jacky Timmermans (Corporate Recruiter) via jacky.timmermans@rockwool.com en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more
RockchatBETA