Operator A

Netherlands
03 February 2020
Apply

Our purpose is simple and compelling: To release the natural power of stone to enrich modern living.

ROCKWOOL products save energy and water and reduce CO2 emissions, protect buildings from the spread of fire; reduce waste; improve acoustic comfort, building performance and aesthetics; and enhance Precision Growing, thereby improving the efficiency of fresh food production.

While the stone we use may be millions of years old, what we do with it is cutting-edge. Every day, ROCKWOOL colleagues are developing and applying new technologies to release yet more potential of stone wool to enrich modern life.

Would you also be proud to enrich society like we do? Apply now to join us as we improve modern living conditions for millions of people worldwide.

Beschik jij over een “Can-Do” mentaliteit, heb je technische affiniteit en voel jij je thuis in een productieomgeving waarin je jouw mouwen kunt opstropen? Als Operator bij Rockwool krijg jij de ruimte om het beste uit jezelf te halen en de vrijheid om dat zoveel mogelijk naar eigen inzicht te doen. Sterker nog: dat wordt van je verwacht! 

Al meer dan 80 jaar zijn wij wereldmarktleider in het maken en verkopen wij steenwol oplossingen. Onze producten zijn divers en dragen allemaal bij aan het vormgeven van een circulaire economie, het verbeteren van hulpbronnenefficiëntie en het bevorderen van de veiligheid, gezondheid en welzijn van klanten die onze producten gebruiken. Uiteraard doen we dit niet alleen! We doen dit samen met 11. 000 ROCKWOOL-collega’s wereldwijd, waarvan er 1.200 op onze locatie in Roermond werkzaam zijn.

Een werkdag als Operator A…

Jij werkt in een ploegenrooster en start vandaag met een ochtenddienst welke begint om 07:00 uur. Je bent 15 min. eerder aanwezig op de afdeling waar je eerst nog even bijpraat met je collega’s en jouw leading hand ondertussen de indeling van de ochtendploeg met jullie deelt. Je weet welke producten er vandaag worden geproduceerd en wat hierin van jou als operator wordt verwacht. Op jouw werkplek krijg je een kwalitatief goede overdracht van de collega uit de nachtdienst waardoor jij goed voorbereid kan starten aan jouw werkdag. Gedurende jouw dienst bewaak je de productie- en procesvoortgang door alert te zijn op o.a. storingen, defecten en afwijkingen. Je stelt de machines in, zorgt dat je materialen/gereedschappen voorradig zijn die je nodig hebt voor het produceren van de diverse producten en schakelt de machine om daar waar nodig. Regelmatig doe je kwaliteitscontroles de diverse producten om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit aan onze klanten leveren die ze van ons gewend zijn. Je onderhoud je werkplek tijdens de dienst. Zijn er verstoringen in het productieproces? Jij als operator zorgt ervoor dat deze worden opgelost, indien nodig met hulp van je collega’s. Wanneer het probleem verholpen is en de lijn weer draait zorg je ervoor dat de bronoorzaak wordt achterhaalt om hiermee te voorkomen dat het probleem nog een keer terugkomt. Je maakt hiervan een duidelijke omschrijving in het dienstrapport. Rond 14:50 word je afgelost door jouw collega van de middagdienst, welke jij een kwalitatief goede dienstoverdracht geeft. Je hebt de belangrijkste voorbereidingen getroffen, waardoor voorraden en gereedschappen beschikbaar zijn zodat de volgende ploeg een vliegende start kan maken. Het einde van je dienst zit erop, het is mooi geweest voor vandaag. Geniet nog van je vrije middag en avond!

Hoofdwerkzaamheden:

  • Bedienen van diverse productiemachines;
  • Instellen, bijregelen en reguleren van installaties en randapparaten;
  • Handhaven van orde, netheid en milieuvoorschriften;
  • Onderhouden/schoon maken van machines tijdens stops;
  • Uitvoeren van 1e lijnsonderhoud;
  • Actief deelnemen aan verbeteringsgroepen en operatoroverleg;

Jouw profiel

Als échte professional ben je resultaatgericht, accuraat en betrouwbaar. Je neemt initiatief en werkt actief mee aan continue verbetering en optimalisering van het productieproces. Strikt als je bent, werk je altijd volgens de wettelijke richtlijnen en voorschriften op het gebied van Milieu en Veiligheid. Jij ziet deze positie als operator als mooie kans om jezelf uit te dagen bij een grote loyale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden en toekomstperspectief.

  • Afgeronde opleiding op MBO-2 niveau (pré technische richting);
  • Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse taal;
  • Bereidheid tot werken in een ploegendienstrooster.

Geïnteresseerd?

Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf in het omschreven profiel? Reageer via de sollicitatieknop en we nemen z.s.m. contact met je op! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Kirsten Verstappen (Recruiter) via +31 (0)6 83 59 07 18 of kirsten.verstappen@rockwool.com.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more