Hands on Business Development Manager til DIY- og boligsegmentet

Denmark
05 January 2021
Apply

Hos Rockfon har vi en ambitiøs strategi: At løse støj udfordringer til beboelses segmentet via en hands on tilgang og løse støj udfordringer gennem markeds bedste akustik løsninger gennem stærke relationer og partnerskaber.

Som forretning står vi allerede klar, men vi har brug for din hjælp til at kickstarte og eksekvere samarbejdet med udvalgte DIY-kæder og boligsegmentet.

Er det dig, vi leder efter?

Hvem er vi
Rockfon er en del af ROCKWOOL og er verdens førende akustikvirksomhed. Vores støjabsorberende lofts- og vægløsninger skaber smukke og komfortable rum. De er holdbare og lette at installere, beskytter mod støj og reducerer brandspredning – og giver samtidig et konstruktivt bidrag til en bæredygtig fremtid. Med andre ord skaber vi en verden, der lyder godt i alles ører.

Det her er din rolle

Som vores nye Business Development Manager får du ansvar for at etablere partnerskaber og vedligeholde nuværende inden for DIY- og boligsegmentet samt sikre vækst af segmentet. Og du får stor frihed til at forme jobbet ift. at nå dine målsætninger og sikre, at vi er kundernes foretrukne samarbejdspartner.

Dine hovedopgaver vil bl.a. være at:

 • Opsøge nuværende og nye partnere proaktivt for at etablere partnerskaber og italesætte
  Rockfons brand purpose: En verden, der lyder godt i alles ører
 • Præsentere end-to-end-løsninger, som matcher behovet i dit segment
 • Udforske markedstrends, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen af nye muligheder
 • Kommunikere nyheder til kunderne og uddanne dem i vores løsninger
 • Være i tæt kontakt med interne stakeholders som fx dine kolleger i den øvrige salgsorganisation, supply chain og marketing.


”Du får en unik chance for at drive et helt nyt segment og gøre det til en succes. Rammerne er frie, og du får virkelig mulighed for at sætte dit præg på en vigtig rejse for Rockfon,” fortæller salgsdirektør Jesper Dehn.


Hvad du tilbyder
Du er den entreprenante type, der motiveres af at bygge noget op og se det vokse. Samtidig ved du, hvordan man konverterer forretningsmuligheder til konkrete ordrer, og dine gode kommunikationsevner gør dig i stand til at tale med en bred skare af stakeholders – fra arkitekter, DIY kæder og typehusvirksomheder til nye kundegrupper.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har fremragende præsentationsevner, så du let kan pitche nye ideer ind hos kunderne
 • Er analytisk og ved, hvordan du skal komme ud over rampen
 • Højst sandsynligt har erfaring fra byggebranchen og salg via distributører
 • Har kommerciel indsigt og forståelse
 • Taler og skriver både dansk og engelsk

Hvad vi tilbyder

Du indgår i vores danske salgsorganisation som en del af Rockfon, som er en del af ROCKWOOL Gruppen, og du bliver en del af en imødekommende og uformel kultur, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig i rollen. Hos os sørger vi for, at du får masser af udfordringer, faglig udvikling og gode karrieremuligheder.

Er du interesseret?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Jesper Dehn via: jesper.dehn@rockfon.com

Send din ansøgning og CV, i samme felt i vores rekrutteringssystem via apply-linket senest den 31/1 – 2021 - og gerne allerede i dag.


---

Lokation:
Hedehusene, Danmark

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more