Inside sales medewerker, Roermond

Netherlands
28 September 2020
Apply
Achieving customer excellence and growth

Being the critical link between ROCKWOOL and our customers, you ensure they are presented with stone wool solutions that help to address their challenges and make a difference to people’s everyday lives. Working in a company with a great product portfolio, a strong market position and high ethical standards, you will be able to achieve customer excellence and contribute to our continued growth. In return, we make sure to provide you with challenges, development, training and career opportunities.  

Heb jij een groen hart, gevoel voor commercie en heb je altijd al voor een snelgroeiende en dynamische organisatie willen werken? Dan ben je bij Grodan aan het juiste adres!

Jouw uitdaging

Als Inside Sales medewerker bij Grodan ben jij hét centraal aanspreekpunt voor jouw toegewezen klantenportefeuille van kleine en middelgrote klanten waar je geheel voor verantwoordelijk voor bent. Dit bestaat deels uit het onderhouden van bestaande relaties als ook het proactief werven van nieuwe potentiële klanten. Jouw hoofddoel is om de gestelde sales doelstellingen te realiseren en nog beter te overtreffen. Je werkt in deze functie actief samen met de accountmanagers in de buitendienst en draagt waar nodig zaken over om de klanten een zo optimaal mogelijke service te kunnen verlenen vanuit Grodan.

Je bent dagelijks proactief via telefoon in contact met (potentiële) klanten en registreert en verzamelt alle relevante informatie in ons CRM-systeem. Jij kent jouw markt als de beste en houdt onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Wanneer er nieuwe producten en/of applicaties op de markt komen stel je onze interne organisatie hiervan op de hoogte. Je bent proactief, enthousiast en blijft zoeken naar kansen voor onze organisatie om verder te groeien. Naast organisatiegroei ben je ook bezig met jouw eigen ontwikkeling en houdt je kennis op peil en blijft jezelf uitdagen om nieuwe kennis te vergaren door o.a. workshops, seminars ect.

 • (Potentiële) Klanten voorzien van informatie, producten aanbevelingen o.b.v. de behoeften en interesses die jij naar boven weet te halen in de gesprekken
 • Proactief op zoek gaan naar nieuwe verkoopkansen in de markt (lead generation)
 • Beantwoorden van vragen over producten, prijzen, beschikbaarheid, gebruik van producten en commerciële voorwaarden
 • Commerciële voorstellen opstellen en contracten voorbereiden
 • Regelmatig overleg met klanten na verkoop of ondertekening van contracten om mogelijke problemen om te lossen en doorlopende ondersteuning te bieden

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze functie staat stevig is zijn/haar schoenen, is communicatief zeer vaardig en commercieel ingesteld. Je bent zelfsturend en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je deinst niet terug voor telefonische contacten, ziet kansen en gaat proactief en ondernemend aan de slag om het beste resultaat na te streven en de markt samen met Grodan verder te veroveren.

 • Een afgeronde Hbo-opleiding (pré ‘groene’ richting, bijv. HAS of soortgelijk)
 • 1+ jaar ervaring in een commerciële positie in de groene sector of affiniteit met tuinbouw
 • Computerkennis van het MS-Officepakket en CRM-systemen is meer dan voldoende
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

Grodan biedt jou...

 • Kantoor job waarbij je 40 uur p.w. aan de slag gaat op ons kantoor in Roermond waar nog ruim 70 van jouw enthousiaste collega’s van Grodan werkzaam zijn met een enorme passie voor de tuinbouw;
 • Goed salaris + bonusregeling met mooie secundaire voorwaarden (o.a. vakantiegeld, 13e maand, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, reiskosten, pensioen, bijdrage sportabonnement)
 • Uitgebreid inwerktraject waarbij je de eerste maanden veel met jouw collega’s onderweg bent om de kneepjes van het vak te leren en met Grodans producten kennismaakt zodat je onze klanten vervolgens van de beste service kunt voorzien.
 • Een positie met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden in onze snelgroeiende en dynamische organisatie naar diverse onderdelen (denk aan o.a. accountmanagement, business support/development enz.)
 • Een actieve personeelsvereniging waarbij er voor iedereen wel een leuke activiteit bij zit (stedentrips, karten, bioscoop, theater, formule1 enz.) en regelmatig georganiseerde uitjes met de collega’s van Grodan.

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf in het omschreven functieprofiel en word je enthousiast van deze job met een mooi toekomstperspectief? Wij kijken uit naar je sollicitatie! Als je vragen hebt over de vacature of het sollicitatie proces, neem dan contact op met onze recruiter Jacky Timmermans via jacky.timmermans@rockwool.com of 06-25486140.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more