Quality Assurance Engineer

Netherlands
20 October 2020
Apply
Synchronizing flows from manufacturing to distribution

Our global team aims to support our customers most efficiently, ensuring a great customer experience while harmonizing our internal processes – from the factory floor and warehouse to product distribution. Being a large organization with high volumes, we play an important role in leaving a sustainable footprint. Whether you work in a strategic or operational role, you will be working in a team-oriented and dynamic environment with a strong customer focus. You will take part in transforming our supply chain towards a digital future.

Zorg jij voor een uitstekende kwaliteit en breng je de fabrieken, onze producten en systemen samen? Heb jij de ervaring binnen het vakgebied in het analyseren en oplossen van kwaliteitsklachten en verder verbeteren en opzetten van productieprocessen? En dat allemaal in een internationale setting! Check het profiel van deze positie.

The more you know, the better you grow
Grodan stond aan de basis van duurzame glastuinbouw door het mogelijk te maken om op steenwol te telen. Vandaag de dag zijn wij marktleider en ontwikkelen wij continue nieuwe oplossingen zodat onze klanten op de meest efficiënte en duurzame manier kunnen telen. Het doel is dat onze klanten hun teelt optimaliseren en daarbij minder gebruik maken van waardevolle hulpbronnen zoals water, ruimte en voedingsstoffen, wij noemen dit precisieteelt. Onlangs hebben we een nieuw open softwareplatform gelanceerd dat kasgegevens integreert en telers betere zakelijke en teelt technische inzichten biedt (voor data driven Precision Growing). Wij blijven innoveren! De Grodan Supply Chain afdeling in Roermond bestaat uit 9 collega’s waarvan 3 binnen Quality, je rapporteert aan de Supply Chain Director.

Jouw uitdaging

In deze rol draag je zorg voor optimaal kwaliteitsmanagement systeem en het continue verbeteren van de product kwaliteit van alle Grodan producten geproduceerd door Rockwool/Grodan – in Nederland, Polen, Canada en Rusland. Dit geldt ook voor artikelen van derden die worden gebruikt in producten van Grodan.

Samenvattend:

Klachtenbehandeling; inclusief individuele klachtenbehandeling (mbt kwaliteit), rapportage & analyse, het afspreken van tegenmaatregelen, opvolging, oordeel en communicatie naar sales;

Kwaliteitssysteem; je onderhoudt het gedocumenteerde systeem, je voert interne audits uit en ondersteunt externe audits en onderhoudt ISO 9001: 2015;

Afspraken en processen; verantwoordelijk voor up-to-date schriftelijke overeenkomsten en procedures tussen Grodan en de producerende fabrieken (SLA’s);

Specificaties; zorgen dat de eisen van de klant worden vertaald in specificaties, afstemming tussen fabrieken en het continue initiëren van verbeteringen;

Projecten; projecten voor kwaliteitsverbetering uitvoeren en betrokken bij grote investeringsprojecten.

Samenwerking met diverse stakeholders, en dan met name Product Quality Manager en Supply Chain Managers is belangrijk onderdeel van het succes van deze positie. In deze rol bezoek je de buitenlandse fabrieken dan ook minimaal twee keer per jaar (internationaal reizen 10-15%).

Jouw profiel

Je hebt minimaal een technische HBO opleiding afgerond en enkele jaren ervaring binnen Quality Management bij industriële organisaties, liefst met een sterke Quality cultuur en DNA. Je hebt dan ook een mooi kennisniveau en ervaring met systemen en processen in een productie omgeving.

Je hebt een sterk analyserend vermogen en vanuit die resultaten en inzichten ga je aan de slag. Je hebt een sterke drive voor continue verbeteren en je weet op meerdere plekken binnen de organisatie jouw collega’s voor je ideeën te winnen. Je stelt ambitieuze doelen en omdat je in een complexe internationale organisatie gaat werken, heb je ook al je vaardigheden op het gebied van communicatie, samenwerking en stakeholdermanagement nodig. Dit vereist een open en pragmatische houding tegenover verschillende culturen en attitudes – je hebt het vermogen om een ​​bepaalde situatie vanuit verschillende invalshoeken te begrijpen. Ten slotte beheers je de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Best of both worlds!
Als onderdeel van de succesvolle ROCKWOOL Group zijn we een internationaal en dynamisch bedrijf, actief in 70 landen. Wij bieden je een uitdagende rol binnen een professioneel en ambitieus bedrijf met hoogwaardige innovatieve producten, systemen en diensten. Er is voldoende ruimte voor ondernemerschap en de communicatielijnen zijn kort. We zijn trots op onze vriendelijke cultuur waar teamwork en een nuchtere houding gebruikelijk zijn. Naast een competitief salaris en een mooi secundair pakket, biedt Grodan / ROCKWOOL ook ruime mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Als je jezelf herkent in dit profiel en deze uitdaging, reageer via de sollicitatieknop. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze recruiter Dave Coppen via dave.coppen@rockwool.com of +316 1562 0130.

Apply

Areas Of Interest

Countries

Brands

Load more