Ordinær generalforsamling 2018

Generalforsamlingen er den højeste myndighed i ROCKWOOL International A/S hvortil aktionærerne i selskabet indkaldes. Den ordinær Generalforsamling afholdes en gang om året, og bliver transmitteret direkte på både dansk og engelsk via hjemmesiden. 

Read about the Annual General meeting in English

Webcast

Generalforsamlingen vil blive transmitteret direkte via webcast på denne webside. Webcastet vil omfatte podiet, talerstolen og præsentationer. 

Webcast
En optagelse af webcastet vil være tilgængelig på hjemmesiden www.rockwoolgroup.com for en periode på mindst 2 år efter generalforsamlingen. Webcastet er alment tilgængelig for aktionærer og offentligheden, og ingen log-in er påkrævet.

Tekniske krav
Adgang til webcastet kan fås via standard web-browsere såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome med Adobe Flash Player installeret.

Personoplysninger
ROCKWOOL International A/S vedligeholder generelt en log over aktiviteten på sin hjemmeside. For information om brug af cookies se her. Anmodninger om oplysninger om anvendelsen af personoplysninger i forbindelse med webcast samt eventuelle indvendinger mod en sådan brug kan indsendes til ROCKWOOL International A/S via e-mail.

Spørgsmål
Al henvendelse vedrørende den ordinære generalforsamling bedes rettet til:

ROCKWOOL International A/S
Att.: Group Legal Affairs
Hovedgaden 584
DK-2640 Hedehusene

Phone: +45 46 56 03 00
Fax: +45 46 56 33 11

Email: legal.department@rockwool.com

Hent den seneste årsrapport og hold dig opdateret om ROCKWOOLs finansielle situation.

RockchatBETA